KruipVilt | Contact
15852
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-15852,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9

Neem contact op

Elke schapenvacht is anders, elk kleed is anders. De producten op onze website kunnen inmiddels verkocht zijn, maar geen paniek! Cecile werkt voornamelijk in opdracht. Schapen worden over het algemeen geschoren in het voorjaar en in de vroege zomer. Omdat Cecile haar vachten inkoopt bij boeren uit de buurt kan het aanbod van de vachten verschillen van tijd tot tijd. Soms kan een kleine zoektocht of beetje geduld nodig zijn. Wil je iets bestellen wat je gezien hebt op de site of heb je zelf een idee? Neem contact op met ons, er zijn veel mogelijkheden!

Contact

Email: info@kruipvilt.nl

Tel: +31 6-15512550

 

Prijzen

De prijs van een product wordt vastgesteld aan de hand van de kostbaarheid van de materialen en het aantal werkuren. Dit kan per product verschillen. Ook als je iets bestelt naar aanleiding van producten op de website kan de prijs hoger of lager uitvallen.

 

Bezorgen of ophalen?

Bestellingen kunnen per post worden bezorgd, verzendkosten zijn voor de koper. Liever ophalen of even komen kijken? Dat kan ook, neem contact op met Cecile.

 

Workshops

Wil je zelf eens met je handen in de wol? Neem contact op met Cecile voor een workshop vilten!

 

 

 

Verstuur bericht